Υπό επταήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Υπό επταήμερη κράτηση τρία πρόσωπα για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 20, 19 και 18 χρόνων από τη Βρετανία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθηκαν γύρω στις 11 χθες βράδυ και σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.

Η υπό έρευνα υπόθεση σε σχέση με την οποία συνελήφθησαν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Αυγούστου. Βρετανός  ηλικίας 21 χρονών, δέχθηκε επίθεση στην πλατεία της Αγίας Νάπας.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο κεφάλι, μεταξύ των οποίων κάταγμα στην κροταφική χώρα και κάταγμα μαστοειδούς απόφυσης μέσου ωτός.

Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ο 21χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται.

Δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 19 χρόνων, επίσης από τη Βρετανία, είχαν συλληφθεί χθες το πρωί και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εναντίον τους διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.