Πως θα είναι ο καιρός την Παρασκευή; (17/8)

Πως θα είναι ο καιρός την Παρασκευή; (17/8)

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα τοπικά, κυρίως στα παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη, κυρίως σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σύντομα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 Μποφόρ. Το απόγευμα στα νοτιοδυτικά και νότια θα πνέουν ισχυροί 5 Μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα νότια και δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως στα δυτικά παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα, θερμοκρασίες κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 40°C 20°C 24%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 33°C 23°C 55%
Λεμεσός: 33°C 21°C 56%
Αεροδρόμιο Πάφου: 31°C 20°C 67%
Παραλίμνι 32°C 23°C 56%
Πρόδρομος 32°C 19°C 43%
Πόλις Χρυσοχούς: 34°C 19°C 48%

Κατηγορία ΚΑΙΡΟΣ