«Ημέρα φιλανθρωπίας» στο Κεντ από Κύπριο της Βρετανίας

«Ημέρα φιλανθρωπίας» στο Κεντ από Κύπριο της Βρετανίας

«Ημέρα φιλανθρωπίας» για τις ανάγκες του τοπικού νοσοκομείου Cottage Hospital διοργάνωσε στην πόλη Faversham στην κομητεία του Κεντ στη νοτιοανατολική Αγγλία ο δραστήριος Κύπριος πρόσφυγας από τον Καραβά Τάσσος Πογιατζιής, ιδιοκτήτης του γνωστού στην περιοχή και στην παροικία Park Fish Bar.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος της περιοχής Τρέβορ Έιμπραμς με τη σύζυγό του, ο τοπικός εκπρόσωπος της βασίλισσας Πωλ Ώστιν, η πρόεδρος του Συντηρητικού Kόμματος της τοπικής κοινοβουλευτικής έδρας Σίντυ Ντέιβιντ, δημοτικοί σύμβουλοι, γιατροί και εκπρόσωποι του νοσοκομείου, οι εκπρόσωποι της ελληνορθόδοξης κοινότητας του Ashford, καθώς επίσης φίλοι από το Λονδίνο φίλοι και συγχωριανοί από τον Καραβά.

Οι φιλοξενούμενοι και το βρετανικό κοινό απόλαυσαν το ελληνικό σουβλάκι με σαλάτα, κυπριακά εδέσματα και κρασιά και το παραδοσιακό αγγλικό fish and chips.

Διανεμήθηκαν επίσης τουριστικά περιοδικά με τις ομορφιές της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ο φωτογράφος Δώρος Παρτασίδης, εκ μέρους των Κυπρίων του Faversham, χάρισε στο δήμαρχο το βιβλίο του “Faces of Cyprus”. Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τον συγγραφέα ότι από αύριο το βιβλίο του θα διακοσμεί το γραφείο του και ακολούθως θα παραδοθεί στην κεντρική βιβλιοθήκη της πόλης.

ΚΥΠΕ

Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ