Σε 30 κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο

Σε 30 κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική το τελευταίο 24ωρο

Σε 30 κλήσεις για βοήθεια που αφορούσαν 11 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις ενώ 4 ήταν ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το 24ωρο από τις 6 χθες το πρωί μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, χθες το απόγευμα ο σταθμός Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε χθες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σε κλήση για διάσωση νεαρής, γαλλικής καταγωγής, 19 χρονών, η οποία μετά από βουτιά στην περιοχή θαλασσινές σπηλιές στην Αγία Νάπα είχε πιθανόν τραύμα στον σπόνδυλο.

Η νεαρή αφού προσεγγίστηκε από την ομάδα διάσωσης, όπως αναφέρεται, ακινητοποιήθηκε και τοποθετήθηκε σε ειδικό φορείο Ανασύρθηκε με τη χρήση σχοινιού διάσωσης σε ασφαλές έδαφος και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι σήμερα στις 5.20 το πρωί λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε χωράφι στο χωριό Παλώδια. Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.47. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ