Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της ληστείας στην Πάφο

Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της ληστείας στην Πάφο

Εντατικές έρευνες διεξάγει το ΤΑΕ Πάφου για την υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και ληστείας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Μιχάλη Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως η ώρα 05:30 σήμερα το πρωί άγνωστος άντρας εισήλθε σε ξενώνα που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο, αφού παραβίασε την συρόμενη αλουμινένια μπαλκονόπορτα, και έκλεψε διάφορα αντικείμενα όπως κινητά τηλέφωνα, κάμερες χρηματικά ποσά και άλλα. Στη συνέχεια έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους, οι οποίοι είναι τουρίστες.

Οι ένοικοι,συνέχισε, τον καταδίωξαν, και στην προσπάθεια του να κρατήσει τα κλοπιμαία έσπρωξε δύο από αυτούς, μπήκε σε όχημα ενοικιάσεως και εγκατέλειψε τη σκηνή, αφού πρώτα προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο όχημα.

Το αυτοκίνητο ενοικιάσεως εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα εγκαταλελειμμένο κοντά στη σκηνή.

Επίσης ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως οι δύο σκηνές αποκλείστηκαν από την Αστυνομία και έγινε συλλογή τεκμηρίων τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε πως το άτομο που ενοικίασε το αυτοκίνητο ενοικιάσεως είναι 32χρονος Ευρωπαίος πολίτης τουριστικός αντιπρόσωπος, και εργάζεται σε παραλιακό ξενοδοχείο στη Χλώρακα.

Το άτομο αυτό είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 03:00 με 05:30 το πιο πάνω όχημα κλάπηκε ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στη Χλώρακα.

Ο δράστης περιγράφεται νεαρός 25 χρονών περίπου με πολύ κοντά μαλλιά.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και ληστείας ενώ η Τροχαία Πάφου διερευνά το τροχαίο δυστύχημα και την εγκατάλειψη σκηνής δυστυχήματος.