10/08/2018 16:48

Σταματήστε τις λογομαχίες, καλεί όλους η Παιδοβουλή που ελπίζει να πρυτανεύσει η λογική στο χώρο της παιδείας

Να πρυτανεύσει η σύνεση και η συναίνεση και να δοθεί τέρμα στην γενική απαξίωση, ταραχή και αναστάτωση  στο χώρο της παιδείας καλεί η Κυπριακή Παιδοβουλή.

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι όλοι έχουμε ανάγκη να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με το κράτος, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να βρίσκονται στο ίδιο μετερίζι, υποστηρίζοντας το συμφέρον της Εκπαίδευσης και των παιδιών.

“Θεωρούμε πως έχει προκληθεί άλλο ένα πλήγμα στο ήδη ταλαιπωρημένο σύστημα της Εκπαίδευσης του τόπου. Σε αυτή την αντιπαράθεση, θύματα θα είμαστε πρωτίστως εμείς οι μαθητές, εμείς τα παιδιά. Δεν είχαμε παρέμβει από την αρχή της κρίσης, όμως θεωρούμε πως στη διαβούλευση θα έπρεπε να έχουν ρόλο και λόγο και οι μαθητές, εφόσον τα μέτρα που συζητούνται άπτονται της εκπαιδευτικής πολιτικής και είναι το δικό μας μέλλον που διακυβεύεται”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Τα παιδιά καλούν το Υπουργείο Παιδείας, τους Εκπαιδευτικούς και τους Οργανωμένους Γονείς “να σταματήσουν να λογομαχούν και όλοι μαζί, με γνώμονα και οδηγό την αγάπη προς τους μαθητές, να διαφυλάξουμε τον θεσμό της Εκπαίδευσης που αποτελεί επένδυση στο μέλλον, βρίσκοντας άμεσα την χρυσή τομή”.

Tags:
Cheap Website Traffic