Καταζητείται η Ευανθία

Καταζητείται η Ευανθία

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Αστυνομία το όνομα και τη φωτογραφία της 37χρονης που φέρεται να εμπλέκεται σε διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου, 2017 – 1 Αυγούστου 2018 στην Αραδίππου.

Η καταζητούμενη ονομάζεται Ευανθία Χριστοδούλου, 37 χρόνων.

Οπως αναφέρεται στην αστυνομική ανακοίνωση, παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στο τηλ. 24-804560, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Παραπονούμενοι κατήγγειλαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι από τις αρχές του χρόνου, η 37χρονη, που είναι αντιπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου, έλαβε χρηματικά ποσά με σκοπό να τα επενδύσει σε τουριστικά πακέτα.

Ωστόσο στη συνέχεια φέρεται να διαπιστώθηκε πως οικειοποιήθηκε μεγάλος μέρος των χρημάτων αυτών και μέχρι στιγμής τα κεφάλαια ανέρχονται στις 26 περίπου χιλιάδες ευρώ.