Καιρός: Πως θα είναι το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής; – Πρόβλεψη και για τη Δευτέρα

Καιρός: Πως θα είναι το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής; – Πρόβλεψη και για τη Δευτέρα

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως γύρω στις αυγινές ώρες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά άνοδο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΚΥΠΕ