04/08/2018 13:41

Οικολόγοι: Όταν αποκαλείς δημόσια κάποιον/α ως “τσουλί ή ψεύτη” τούτο αποτελεί ύβρη…

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξεκίνησε από την τελευταία συνεδρία της Βουλής έδωσε  προ ημερών ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Κυπριανού με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργο Περδίκη.

Η σημερινή ανάρτηση των Οικολόγων στο Facebook δίνει μια ακόμα απάντηση στον κ. Κυπριανού, ενώ αποτελεί την δεύτερη κίνηση του επικοινωνιακού επιτελείου των πράσινων της Κύπρου σε μια βδομάδα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Την ημέρα της τελευταίας συνεδρίας της βουλής (επίσημη τελευταία και όχι η έκτακτη που έγινε μετά), η επικοινωνιακή ομάδα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανέβασε στην επίσημη σελίδα του Κινήματος στο Facebook το εξής βίντεο:

[ot-video][/ot-video]

Το λεκτικό που συνόδευε την ανάρτηση ήταν το εξής:

[blockquote style=”2″]Πολλές φορές και πολύ συχνά διάφοροι βουλευτές ιδιαίτερα του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος εκτρέπονται σε απρεπή συμπεριφορά έναντι των Οικολόγων , ενοχλημένοι από την συνεχή αδιάλειπτη και σταθερή παρουσία μας στα έδρανα της Βουλής. Ας μην ξεχνούμε ότι πριν λίγα χρόνια ψήφισαν και νόμο για να διώξουν από τη Βουλή τους Οικολόγους. Αφού η θέληση του λαού απέτρεψε τα σχέδια τους, επανήλθαν στη γνωστή πάγια τακτική τους . Ιδού ένα παράδειγμα από την τελευταία συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής: [/blockquote]

Η αντιπαράθεση μεταφέρθηκε στο στούντιο του ΡΙΚ 

Την περασμένη Πέμπτη, στη μεσημεριανή εκπομπή της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, μετά από πολλές προκλήσεις ιδιαίτερα από πλευράς του κ. Κυπριανού προς τον κ. Περδίκη, η αντιπαράθεση των δύο αντρών κατέληξε ως εξής:

[ot-video][/ot-video]

Το βίντεο αναρτήθηκε επίσης στο Facebook στην σελίδα των πρασίνων και το συνοδευτικό σχόλιο αυτή την φορά ήταν:

[blockquote style=”2″]Αυτό είναι το ήθος ενός βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος ο οποίος όταν αδυνατεί να απαντήσει με επιχειρήματα, εκτρέπεται σε ύβρεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς. [/blockquote]

Το τσουλί και ο ψεύτης είναι σε νέα ανάρτηση

Σήμερα, η επικοινωνιακή ομάδα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών επέστρεψε στο θέμα με την εξής ανάρτηση, συνοδεία εγγράφου:

Και πλέον όλοι τελούμε εν αναμονή απάντησης από τον κ. Κυπριανού, αν υπάρξει…

 

Tags:
Cheap Website Traffic