Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία την Κυριακή λόγω εγκατάστασης γερανού

Κλειστό τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία την Κυριακή λόγω εγκατάστασης γερανού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, του Τμήματος Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 5 Αυγούστου, μεταξύ των ωρών 04:00 – 10:00 το πρωί, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία θα εγκατασταθεί γερανός σε όλο το πλάτος της λωρίδας κυκλοφορίας προς τα Φώτα Γαβριηλίδη.

Κατά τη διάρκεια που θα είναι εγκατεστημένος ο γερανός θα είναι κλειστό το τμήμα της λεωφόρου από τη συμβολή της με την οδό Αυλώνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Μαρκορά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των παρακείμενων αυτών οδών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.