02/07/2018 13:29

Πατέρας τριών παιδιών έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα

Εργατικό ατύχημα με θύμα τον Γιώργο Γεωργίου 42 χρόνων από τη Λάρνακα, πατέρα τριών παιδιών, σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 08.15 στην Οδό Τυρνάβου στη Λάρνακα όταν ο 42χρονος, υπάλληλος της ΑΗΚ, βρισκόταν σε κλωβό ανυψωτικού μηχανήματος και ασχολείτο με κλάδεμα δέντρου, κλαδιά του οποίου ήταν μπλεγμένα σε καλώδια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται ότι αποκόπηκε πήρος του ανυψωτήρα με αποτέλεσμα ο κλωβός να πέσει στο έδαφος από ύψος 4 περίπου μέτρων. Ο 42χρονος έπεσε και κτύπησε το κεφάλι του στην άσφαλτο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Με ασθενοφόρο ο 42χρονος διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Λάρνακας και της Αστυνομίας και άρχισαν έρευνες για διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο εργατικό θανατηφόρο ατύχημα.

Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Λάρνακας Γιάννης Ππίσσης ανέφερε ότι «το ατύχημα είναι εργατικό και διερευνάται από το αρμόδιο Επαρχιακό Γραφείο Επιθεώρησης Λάρνακας. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται, θα γίνει έκθεση και εάν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν».

Ο άτυχος 42χρονος είναι πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 18, 14 και 6 ετών.

Tags: