13/06/2018 10:49

Έκκληση πατέρα 18χρονου – «ας προσευχηθούμε όλοι να κρατηθεί στη ζωή»

Έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους κάνει ο πατέρας του 18χρονου ο οποίος έκανε χρήση ναρκωτικών και από εκείνη την στιγμή έπεσε σε κόμμα και δεν εχει επαφή με το περιβάλλον.

Ο πατέρας του 18χρονου αναφέρει συγκριμένα «ας προσευχηθούμε όλοι. Ο 18χρονος είναι ο γιος μου που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή».

«Γιε μου είσαι δυνατός . πάλεψε. Να μπορέσω και εγώ και τα αδέλφια σου. Να αντέξουμε το κακό που μας βρήκε».

Έχασε την μάχη για την ζωή ο 18χρόνος που ήταν σε κώμα λόγω ναρκωτικών

Χθεσινή είδηση

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σε κωματώδη κατάσταση, νοσηλεύεται ανήλικος, ο οποίος φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δυο Σύρων 28 και 39 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός που θα κλείσει τα 18 του χρόνια σε τρεις μέρες, το βράδυ της Δευτέρας, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας.

Από μαρτυρίες και στοιχεία, διαπιστώθηκε πως ο νεαρός έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών που φέρεται να προμηθεύτηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο.

Άνδρες της ΥΚΑΝ και του ΟΠΕ πραγματοποίησαν χθες βράδυ έρευνες σε συγκεκριμένη καφετέρια στο Τραχώνι, όπου εντόπισαν 28χρονο Σύρο, η περιγραφή του οποίου ομοιάζει με αυτήν που δόθηκε στην Αστυνομία για το πρόσωπο που προμήθευσε τα ναρκωτικά στον ανήλικο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 8,5 γραμμάρια κάνναβης, 9 γραμμάρια ναρκωτικού mdma (τύπου έκσταση), 19,5 γραμμάρια ρητίνη κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στο χώρο έφτασε και ο διαχειριστής της καφετέριας, ένας 39χρονος Σύρος και όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του για υπόθεση ναρκωτικών.

Ακολούθησε έρευνα στο υποστατικό χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το ύποπτο.

Οι δυο συνελήφθησαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

 

Tags:
Cheap Website Traffic