18/05/2018 18:14

Υπό κράτηση ύποπτος για την ένοπλη επίθεση σε λύκειο στο Τέξας

Ένας ύποπτος για την ένοπλη επίθεση σε λύκειο στη Σάντα Φε στο Τέξας τέθηκε υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές που είχαν θέσει το συγκρότημα σε κόκκινο συναγερμό, σύμφωνα με το Fox News. «Ο αποκλεισμός συνεχίζεται και μόλις έχουμε ασφαλής πληροφόρηση θα ενημερώσουμε», σχολίασε η αρχή του σχολείου. Το Σάντα Φε βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Χιούστον.

«Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς το πρωί της Παρασκευής που σημειώθηκε σε Λύκειο του Τέξας, όμως η κατάσταση βρίσκεται «υπό έλεγχο», επισήμανε η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Σάντα Φε στον λογαριασμό της στο Facebook.ΤΕΞΑΣ

«Ένα περιστατικό σημειώθηκε το πρωί σε ένα Λύκειο με την εμπλοκή ενός ενόπλου. Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως είναι υπό έλεγχο. Έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχουν τραυματίες» διευκρίνισε η ίδια πηγή, χωρίς να διευκρινίζει για ποιο σχολείο πρόκειται.

Ο σερίφης της κομητείας Χάρις είχε αναφέρει νωρίτερα ότι πρόκειται για το Santa Fe High School.

Ο Ρίτσαρντ Άλεν, πατέρας μιας μαθήτριας, περιέγραψε στο τηλεοπτικό δίκτυο KTRK ότι έφθασε στην περιοχή λίγο αφότου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και είδε να μεταφέρουν τραυματίες στα ασθενοφόρα.

«Ο γιος μου είπε ότι κάποιος μπήκε σε αίθουσα διδασκαλίας των καλλιτεχνικών και άρχισε να πυροβολεί εναντίον πολλών μαθητών».

Tags: