Βρετανίδα 37 χρόνων, εντοπίστηκε χθες νεκρή στο διαμέρισμα της στο Παραλίμνι

Βρετανίδα 37 χρόνων, εντοπίστηκε χθες νεκρή στο διαμέρισμα της στο Παραλίμνι

Βρετανίδα, 37 χρόνων, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος της στη περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις έξι το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από φίλες της 37χρονης ότι προσπάθησαν επανειλημμένως να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όταν στη συνέχεια οι φίλες της επισκέφθηκαν το διαμέρισμα της αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε οσμή από καπνό και ενημέρωσαν την Αστυνομία».

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου και του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου, που χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να εισέλθουν στο διαμέρισμα στο οποίο υπήρχε έντονη μυρωδιά από καπνό.

Πρόσθεσε ότι κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τη 37χρονη να κείτεται νεκρή στο χώρο του μπάνιου.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα δεν έφερε τραύματα στο σώμα της.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας θα διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στη σκηνή βρίσκονται από το πρωί άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας που διενεργούν εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία από την οποία ξεκίνησε ο καπνός και οδήγησε τελικά στο θάνατο της 37χρονης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.