Τελείται σήμερα στο Αλεθρικό η κηδεία του 10χρονου Σταύρου Γεωργαλλή

Τελείται σήμερα στο Αλεθρικό η κηδεία του 10χρονου Σταύρου Γεωργαλλή

Τελείται σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι από την εκκλησία του Αγίου Επιφανίου στο Αλεθρικό, η κηδεία του μαθητή Σταύρου Γεωργαλλή, 10 χρόνων ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή όταν κτύπησε στο κεφάλι ενώ έπαιζε καλαθόσφαιρα με συμμαθητές του στην αυλή του σχολείου του.

Η κηδεία του 10χρονου θα τελεστεί δημοσία δαπάνη, σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την απόφαση σήμερα οι σημαίες στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, στα Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας, στις Υπηρεσίες και τα σχολικά κτήρια όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Δημοτικής, Μέσης, Τεχνικής) θα κυματίζουν μεσίστιες.

Στην κηδεία θα κατατεθεί στεφάνι από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη, εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας  Νίκου Αναστασιάδη.

Η οικογένεια έχει ανακοινώσει ότι  δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Σημειώνεται ότι από το περασμένο Σάββατο τέθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, υπό πενθήμερη κράτηση ως ύποπτοι για πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και για απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις, δύο γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Το διάταγμα κράτησης τους λήγει την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ η Αστυνομία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, δεν έχει αποφασίσει ακόμη κατά πόσον θα ζητήσει ή όχι την ανανέωση του.