Σύλληψη 56χρονου για εμπρησμό και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε μπυραρία στην Πάφο

Σύλληψη 56χρονου για εμπρησμό και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε μπυραρία στην Πάφο

Στη σύλληψη 56χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με εμπρησμό μπυραρίας και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, στην Πάφο, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Πρόκειται για Ευρωπαίο μόνιμο κάτοικο Πάφου και, σύμφωνα με την Αστυνομία, αιτία του εμπρησμού ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, άγνωστος έσπασε την πίσω πόρτα της μπυραρίας που βρίσκεται επί της τουριστικής Λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων και επιχείρησε να θέσει φωτιά ενώ η μπυραρία βρισκόταν σε λειτουργία.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από θαμώνες και κατασβέστηκε προτού προκληθούν εκτεταμένες  ζημιές.

Όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες στην Αστυνομία, με το συγκεκριμένο 56χρονο είχαν προστριβές το τελευταίο διάστημα αφού του απαγόρευσαν να εισέρχεται στη μπυραρία μετά από ένα καυγά που προκάλεσε μεθυσμένος.

Από τότε ανέφεραν στην Αστυνομία ο 56χρονος εκτόξευε απειλές εναντίον τους ότι θα προκαλούσε ζημιά στην επιχείρησή τους.

Ανακρινόμενος ο 56χρονος ανέφερε πως είχε διαφορές με τους ιδιοκτήτες της μπυραρίας αλλά όχι ότι έβαλε φωτιά στην επιχείρηση τους.

Μέλη της Πυροσβεστικής αναμένεται να επισκεφτούν σήμερα τη σκηνή για σκοπούς διερεύνησης αιτιών πυρκαγιάς.

Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογισθεί ακόμη.

Πηγή: ΚΥΠΕ