Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά το μεσημέρι θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα στα νότια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και ομίχλη και πιθανό χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα . Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήμερο.