Πέραν των 1,500 αιμοδοτών παρουσιάστηκαν για αιμοδοσία αυτή την εβδομάδα

Πέραν των 1,500 αιμοδοτών παρουσιάστηκαν για αιμοδοσία αυτή την εβδομάδα

Πέραν των 1,500 αιμοδοτών παρουσιάστηκαν για αιμοδοσία αυτή την εβδομάδα, ξεπερνώντας τον στόχο που έθεσε το Κέντρο Αίματος, το οποίο σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι “είναι με μεγάλη υπερηφάνεια που ενημερώνουμε το κοινό ότι όλα τα προγραμματισμένα και έκτακτα περιστατικά εξυπηρετήθηκαν πλήρως και η κοινή προσπάθειά μας ολοκληρώνεται με πολύ ικανοποιητική επάρκεια”.

Για ακόμα μια φορά οι πολίτες της Κύπρου, σημειώνεται, απέδειξαν την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό τους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Κέντρου Αίματος για προσφορά αίματος – οι αιμοδότες μας πλήρως συνειδητοποιημένοι και ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς ανταποκρίθηκαν πλήρως στο κάλεσμά μας.

Με την ευκαιρία αυτή, αναφέρει το Κέντρο Αίματος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι προσέφεραν αίμα, το πολυτιμότερο δώρο, και χάρισαν την ίδια τη ζωή στους ασθενείς συμπολίτες μας.

“Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Αίματος που εργάστηκε σκληρά και με αυταπάρνηση, για να έχουμε επάρκεια, ασφάλεια και ποιότητα παραγώγων αίματος”, προστίθεται.

(ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΓΒΑ)

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ