Παράδοση προϊόντων σε 1.000 οικογένειες ενόψει του Πάσχα από την εταιρεία ζυμαρικών Melissa

Παράδοση προϊόντων σε 1.000 οικογένειες ενόψει του Πάσχα από την εταιρεία ζυμαρικών Melissa

Η εταιρεία ζυμαρικών Melissa ολοκλήρωσε την παράδοση πακέτων με προϊόντα στις 1.000 οικογένειες των μαθητών ολοήμερων σχολείων τους οποίους στηρίζει το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά», μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω & Προσφέρω».

Η εταιρεία, πιστή στην προσήλωσή της στις αρχές της προσφοράς προς τον άνθρωπο και συνεχίζοντας τη δράση που ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας ζυμαρικών Melissa και της Argosy, Επίσημο Διανομέα των ζυμαρικών Melissa στην Κύπρο, σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προσέφερε έμπρακτη στήριξη στο ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ζυμαρικών Melissa είχε ανακοινώσει ότι από την 1η Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του 2017, από την πώληση οποιουδήποτε πακέτου ζυμαρικών Melissa από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα προσφέρονταν €0,10 σε ζυμαρικά σε περισσότερες από 1.000 οικογένειες των παιδιών τις οποίες στηρίζει το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά» μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω & Προσφέρω».

Ενόψει λοιπόν της πασχαλινής περιόδου και με γνώμονα να ενισχυθεί με αγάπη η εορταστική διάθεση των 1.000 οικογενειών με έμπρακτη προσφορά επιλέχθηκε από την εταιρεία ζυμαρικών Melissa η συγκεκριμένη περίοδος για την παράδοση των προϊόντων, που ανακούφισαν τους γονείς, εμπλούτισαν την προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού και ζωντάνεψαν αμέτρητα παιδικά χαμόγελα.

Με τη δράση αυτή, η εταιρεία ζυμαρικών Melissa και η εταιρεία Argosy συνεχίζει τη δέσμευσή της για προσφορά στα παιδιά όπως αυτή εξαγγέλθηκε, ήδη από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, σε μια ιδιαίτερη διάσκεψη Τύπου, κατά την οποία εγκαινιάστηκε μια σειρά ενεργειών με επίκεντρο την αγάπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από τον Σεπτέμβριο η εταιρεία ζυμαρικών Melissa συνεχίζει να παρέχει όλη την ποσότητα ζυμαρικών που χρειάζεται, για τη σχολική χρονιά 2017-2018, το πρόγραμμά «Μαγειρεύω και προσφέρω» για να λειτουργήσει στα 16 ολοήμερα δημοτικά σχολεία προσφέροντας μεσημεριανό φαγητό σε όλα τα παιδιά στο σχολείο.

Με την παράδοση των προϊόντων η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο εκ μέρους των ζυμαρικών Melissa και της εταιρείας Argosy συνεχίζεται από το σχολείο και μέσα στα σπίτια των οικογενειών των 1.000 παιδιών.

Το Πάσχα που χαρακτηρίζεται από την κατάνυξη και την υπέρτατη θυσία είναι μια περίοδος κατά την οποία η αγάπη πραγματώνεται στην ιδανικότερη εκδοχή της, εκείνην της ανιδιοτελούς προσφοράς, έτσι τα ζυμαρικά Melissa   καθιερώνουν μέσω της προσφοράς τους πως η λατρεία για ένα προϊόν μπορεί να εξελιχθεί σε αμέριστη ένδειξη αγάπης και στήριξης… Γιατί είμαστε μακαρονάδες!

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ