31/03/2018 17:12

Κατάγματα στα πέλματα υπέστη ο εργάτης από την πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στη Λάρνακα

Κατάγματα στα πέλματα υπέστη ο 39χρονος εργάτης που τραυματίστηκε πέφτοντας από βυτιοφόρο στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 39χρονος εργάτης μόλις αντιλήφθηκε την πυρκαγιά στο βυτιοφόρο όπου βρισκόταν για να το καθαρίσουν με συνάδελφο του, έπεσε από ύψος 2μιση μέτρων και τραυματίστηκε.

Με ασθενοφόρο ο άνδρας διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κατάγματα στα πέλματα και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Εν τω μεταξύ η καταστροφή του βυτιοφόρου από τη πυρκαγιά είναι ολοκληρωτική και η αξία της ζημιάς ανέρχεται στις 50 περίπου χιλιάδες ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής ανέφερε ότι «εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 06.30 το πρωί, προκλήθηκε κατά τη διαδικασία καθαρισμού των καταλοίπων των καυσίμων που υπήρχαν στα ντεπόζιτα του βυτιοφόρου. Κατά τη διαδικασία καθαρισμού χρησιμοποιήθηκε πλυντικό μηχάνημα που λειτουργούσε με μηχανή καύσης και φαίνεται ότι οι αναθυμιάσεις που υπήρχαν στο χώρο δημιούργησαν την πυρκαγιά, η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε στο βυτιοφόρο όχημα».

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: