31/03/2018 09:30

Ένας τραυματίας από πτώση μετά από πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στη Λάρνακα

Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά από πτώση όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στη Λάρνακα κατά τη διάρκεια πλυσίματος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 06.30 το πρωί λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε βυτιοφόρο όχημα εταιρείας πετρελαιοειδών που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή όπου από έρευνες διαπιστώθηκε ότι δύο υπάλληλοι της εταιρείας στάθμευσαν το βυτιοφόρο το οποίο ήταν άδειο από καύσιμα, σε ειδικό χώρο για να το καθαρίσουν.

Στην προσπάθεια των υπαλλήλων της εταιρείας να καθαρίσουν το βυτιοφόρο με μηχάνημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε στο όχημα.

Η έγκαιρη επέμβαση ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης και του Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας απέτρεψε τα χειρότερα αφού κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά στο αρχικό της στάδιο και χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Ωστόσο ένας από τους εργάτες που βρισκόταν στο βυτιοφόρο και προσπαθούσε να το ξεπλύνει, μόλις αντιλήφθηκε την πυρκαγιά προσπάθησε να κατέβει από το όχημα με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 2μιση μέτρων και να τραυματιστεί στα κάτω άκρα.

Με ασθενοφόρο ο τραυματίας διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο πίσω μέρος του βυτιοφόρου και στο χώρο του υποστατικού που βρισκόταν το όχημα.

Την υπόθεση διερευνούν η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ για το εργατικό ατύχημα ενημερώθηκε και το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic