20/03/2018 15:58

Αντρας παραμορφώθηκε από το πολύ κρασί (φώτο & βίντεο)

Ο 68χρονος Tan ισχυρίζεται, ότι άρχισε να πίνει, όταν ήταν μόλις 13 ετών. Λέει ότι μόλις έκλεισε τα 40, άρχισε να πίνει τουλάχιστον ένα λίτρο από δυνατό κρασί από ρύζι κάθε μέρα, σχολιάζοντας ότι “το έπινε σαν νερό”.

Αυτό του προκάλεσε μια σπάνια ασθένεια που είναι γνωστή ως πολλαπλή συμμετρική λιπομάτωση (multiple symmetric lipomatosis), γνωστή και Νόσος Madelung.

Ο γιατρός Xiao Xuping από το Επαρχιακό Λαϊκό Νοσοκομείο του Χουνάν στο Τσανγκσά της Κίνας, διέγνωσε την ασθένεια στον Tan.

Η κατάσταση χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη λιπαρών εναποθέσεων στο σώμα, οι οποίες συνήθως εμφανίζονται γύρω από τον αυχένα και τους ώμους.

Ο γιατρός είπε ότι η κατάστασή του προκλήθηκε από παρατεταμένη βαριά κατανάλωση αλκοόλ και ότι πρόκειται για ασθένεια που επηρεάζει κυρίως μεσήλικες άνδρες.

Ο Tan λέει ότι για πρώτη φορά παρατήρησε τα εξογκώματα το 1997, αλλά το 2011 αυτά διογκώθηκαν στο σημερινό τους μέγεθος και δεν έχουν υποχωρήσει έκτοτε.

Επισκέφτηκε γιατρούς που του είπαν να μην ανησυχεί για την κατάσταση, καθώς ήταν συνήθως αβλαβής. Τον συμβούλευσαν απλά να ξαναπάει στο νοσοκομείο εάν αρχίσει να επηρεάζεται η αναπνοή του.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: e-radio.gr

Tags:
Cheap Website Traffic