Ο 22χρονος Γιάννης φέρεται να απήγαγε την 13χρονη Πλαμένα που αναζητείται από χθες – Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Ο 22χρονος Γιάννης φέρεται να απήγαγε την 13χρονη Πλαμένα που αναζητείται από χθες – Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία καταζητεί τον Γιάννη Χριστοδούλου, 22 χρόνων από το Μάμμαρι, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής ανήλικης, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 13 Μαρτίου, 2018 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Χριστοδούλου περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,85μ περίπου με πράσινα μάτια και καστανά μαλλιά. Έχει ως χαρακτηριστικά, τατουάζ στο σχήμα κλειδιού του σολ δίπλα από το δεξί μάτι και τριαντάφυλλο στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταζητούμενος, φωτογραφία του οποίου μπορείτε να δείτε πιο κάτω, φέρεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της 13χρονης  ΠΛΑΜΕΝΑ ΜΠΟΤΡΟΥΣ, η οποία ελλείπει από το σπίτι της σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, από το πρωί της 13ης Μαρτίου 2018.

Η ελλείπουσα

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς στο τηλέφωνο 22-607140, ή με τον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ο Γιάννης Χριστοδούλου, ύποπτος για απαγωγή

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ