14/03/2018 13:26

Νυχτοβάτες μπήκαν σε λύκειο της επαρχίας Λεμεσού, άναψαν κάρβουνα, ήπιαν μπύρες, τα έκαναν γης Μαδιάμ και ήθελαν κι’ άλλο (Φωτο)

Παρέα νυχτοβατών προκάλεσε ζημιές αλλά και επιχείρησε να κλέψουν την καντίνα του Λυκείου Αγίας Φύλας στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, νυχτοβάτες έκοψαν την περίφραξη του Λυκείου και κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο του μπάσκετ.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες της Αστυνομίας, τα άγνωστα αυτά πρόσωπα άναψαν κάρβουνα σε φουκού και έφαγαν ενώ κατανάλωσαν και ποσότητα μπύρας.

Τα κάρβουνα από τη φουκού, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ακολουθεί, τα έριξαν πάνω στα παγκάκια του σχολείου.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Ευτυχώς δεν προκλήθηκε πυρκαγιά, παρόλο που τα παγκάκια είναι ξύλινα.

Μετά τα πιο πάνω οι άγνωστοι νυχτοβάτες επιχείρησαν να εισέλθουν στην καντίνα του σχολείου, σπάζοντας την πόρτα της με κλωτσιές. Στις 3:30 τα ξημερώματα, ώρα κατά την οποία πέτυχαν είσοδο στην καντίνα οι επιτήδειοι, ήχησε ο συναγερμός, ο οποίος τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της στήλης, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών Λεμεσού έσπευσαν άμεσα στο σημείο και άρχισαν έρευνες. Παρ’ όλο που στην αίθουσα σύνταξης του i-eidisi δεν έφτασε η πληροφόρια περί μελέτης κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, η ανάρτηση που έγινε στο κοινωνικό δίκτυο Facebook και συνοδεύει τις φωτογραφίες που είδατε πιο πάνω (ακολουθούν κι άλλες), αναφέρεται σε δύο κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ακολουθούν φωτογραφίες από την ανάρτηση που έγινε στο Facebook:

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

 

Tags: