Ο Υπ. Παιδείας πραγματοποίησε επίσκεψη στον ΚΟΑ

Ο Υπ. Παιδείας πραγματοποίησε επίσκεψη στον ΚΟΑ

Επίσκεψη γνωριμίας με το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κλεάνθη Γεωργιάδη, να εκφράζει την πεποίθηση ότι με τη συνεργασία του Υπουργείου ο αθλητισμός της Κύπρου θα ανέβει ακόμη ψηλότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Γεωργιάδης, στην παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του ΚΟΑ, ευχήθηκε στον νέο Υπουργό Παιδείας καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, ενώ τον διαβεβαίωσε πως ο ΚΟΑ θα βρίσκεται στο πλευρό του για κάθε βοήθεια».

«Εδώ έχεετε στενούς συνεργάτες για να υλοποιήσουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας στον χώρο του αθλητισμού. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μαζί, να εγκύψουμε σε όλα τα θέματα που μας αφορούν, για να ανεβάσουμε τον αθλητισμό της Κύπρου ακόμη ψηλότερα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε από τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΚΟΑ και τόνισε πως η σημερινή συνάντηση, είναι συνάντηση ουσίας.

Όπως είπε ο κ. Χαμπιαούρης, το έργο τους είναι κοινό, υποσχόμενος ότι θα δοθεί νέα ώθηση για την πρόοδο και ανάπτυξη του αθλητισμού.

«Με μικρά, αλλά σταθερά βήματα θα προχωρούμε για υλοποίηση των στόχων μας. Τη βοήθεια και στήριξη του Υπουργείου, να την θεωρείται δεδομένη. Εύχομαι σε όλους και στον καθένα σας ξεχωριστά υγεία, ευτυχία και επιτυχία», είπε ο κ. Χαμπιαούρης.

ΚΥΠΕ

Κατηγορία ΚΥΠΡΟΣ