Έσπασε την σιωπή του ο κτηνίατρος με το ιατρείο που έγινε viral και έμοιαζε με τρώγλη

Έσπασε την σιωπή του ο κτηνίατρος με το ιατρείο που έγινε viral και έμοιαζε με τρώγλη

Μίλησε και έδωσε την δική του θέση σε σχέση με το βίντεο που οι περισσότεροι από εμάς είδαμε μέσω Facebook και στο οποίο καταγράφηκε ένα κτηνιατρείο τρώγλη στο Δάλι. 

Η εκπομπή “Πρωινά Νέα” του τηλεοπτικού σταθμού TvOne και ο δημοσιογράφος Ονούφριος Σωκράτους, εντόπισαν τον Μάνο Ολύμπιο, τον ιδιοκτήτη του κτηνιατρείου – τρώγλη στο οποίο εντοπίστηκαν ένα ζωντανό σκυλί, ένα νεκρό σκυλί, μια γάτα, αίματα και κόπρανα στο πάτωμα.

Screenshot από το βίντεο –

Ο κτηνίατρος είπε δημόσια ότι το βράδυ πριν οπτικογραφηθεί το βίντεο που έγινε viral στο Facebook, επισκέφθηκε ο ίδιος το κτηνιατρείο –  το οποίο είχε κλείσει προ τεσσάρων περίπου μηνών – και πως ουδεμία σχέση παρουσίαζε με την εικόνα που είδαμε στο οπτικογραφημένο υλικό που κυκλοφόρησε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Ολύμπριου τα σκυλιά βρέθηκαν στον χώρο γιατί κάποιοι τα έβαλαν εκεί. Τον ίδιο ισχυρισμό επικαλέστηκε και για το αίμα καθώς και τα περιττώματα τα οποία φαίνονται στο πάτωμα.

Χαρακτηριστική ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου Ονούφριου Σωκράτους σε σχέση με το πως προλαβαίνει το αίμα να αποξηρανθεί εντός λίγων ωρών, χωρίς ωστόσο να πάρει λογική απάντηση, όπως είπε.

Ο κ. Ολύμπιος σε άλλη ερώτηση σχετικά με το αν οφείλει οιανδήποτε απολογία, απάντησε αρνητικά. Η θέση του παρέμεινε στο ότι ο χώρος του κτηνιατρείου παραβιάστηκε, τα ζώα και τα περιττώματα αλλά και το αίμα τοποθετήθηκαν εκεί (σ.σ. αμφισβήτησε αν είναι αίμα αυτό που φαίνεται σαν τέτοιο στο βίντεο), ενώ έκανε και λόγο για πρόσωπο το οποίο είχε προηγούμενα μαζί του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την τοποθέτηση του κτηνίατρου.