Συντριβή αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του Κατμαντού

Συντριβή αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του Κατμαντού

Αεροπλάνο συνετρίβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κατμαντού, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι πρώτες εικόνες που εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις αναφέρουν ότι απεικονίζουν εικόνες από τα συντρίμμια του αεροσκάφους. 

Το αεροπλάνο – το οποίο σύμφωνα με την πληροφόρηση ανήκει στην αμερικανική αεροπορική εταιρεία Bangla – Μπανγκλαντές – φέρεται να έπεσε στην ανατολική πλευρά του διαδρόμου του Διεθνούς Αεροδρομίου Tribhuvan, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν ότι ο καπνός βγαίνει από το διάδρομο του αεροδρομίου.

Οι πρώτες πληροφορίες δεν κάνουν αναφορές για νεκρούς. Ωστόσο, εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε στο Kathmandu Post ότι αναμένονται απώλειες. Περίπου 14 άτομα έχουν ήδη σωθεί από τη συντριβή, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων μελών του πληρώματος, σύμφωνα με την τοπική ανακοίνωση των μέσων ενημέρωσης.

Εικόνες και βίντεο:

«Προσπαθούμε να θέσουμε υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Αναμένονται λεπτομέρειες, “δήλωσε ο εκπρόσωπος του αερολιμένα Birendra Prasad Shrestha, όπως πληροφορεί το Reuters.