Απόγευμα με νεφώσεις – Πως θα κάνει αρχή η νέα βδομάδα;

Απόγευμα με νεφώσεις – Πως θα κάνει αρχή η νέα βδομάδα;

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 20 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ την Τρίτη στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται και αραιή σκόνη.

Την Πέμπτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή πτώση.

 

Κατηγορία ΚΑΙΡΟΣ