Πυρκαγιά στα δικαστήρια: Φταίει ο Χατζηπετρής

Πυρκαγιά στα δικαστήρια: Φταίει ο Χατζηπετρής

Με βομβαρδισμένο τοπίο έγραψαν ότι έμοιαζε το σημείο όπου σημειώθηκε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου η έκρηξη στον πρώτο όροφο του κτηρίου 4 του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας…

Ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μύρων Νικολάτος σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ απέφυγε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο προτού εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης.

Την ίδια μέρα η Αστυνομία διευκρίνισε ότι:

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις δεν έχουν προκύψει ασφαλή συμπεράσματα ως προς τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως απαιτείται χρόνος ως προς την εξακρίβωση των αιτιών, λαμβάνοντας υπόψη τις επιστημονικές και άλλες εξετάσεις στα τεκμήρια.

Την επόμενη μέρα, στο ίδιο μοτίβο και η Πυροσβεστική:

«Δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής ένα ασφαλές συμπέρασμα ως προς τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς. Θα αξιολογηθούν τα πορίσματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων στα διάφορα τεκμήρια που παραλείφθηκαν από τη σκηνή».

και το κρατικό χημείο…

Τα ίδια μέρα στο ΚΥΠΕ, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι τα τεκμήρια παρελήφθησαν από το Κρατικό Χημείο νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και την επομένη μέρα το πρωί άρχισε η εξέταση τους.

Ανέφερε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα είναι έτοιμα αρχές της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, όπως είπε,  νοουμένου, ξεκαθάρισε, ότι δεν θα προκύψει οποιοδήποτε νέο στοιχείο που να χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

Από τις εξετάσεις θα διαφανεί η ύπαρξη ή μη εύφλεκτης ή εκρηκτική ύλης στη σκηνή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η πυρκαγιά ξέσπασε τυχαία ή τέθηκε κακόβουλα.

Όλοι οι πιο πάνω νομίζουν ότι μιλούν σε αμόρφωτους;

Πήραν φωτιά τα δικαστήρια και κάηκαν τεκμήρια υποθέσεων, αντικείμενα και κάτι ναρκωτικά, και, περιμένουν κάποιοι να πιστέψουμε ότι η πυρκαγιά ξέσπασε από τον Χατζηπετρή (σ.σ. θα πούμε στο τέλος ποιος είναι ο Χατζηπετρής).

Δεδομένης της ώρας που ξέσπασε η πυρκαγιά, του σημείου που ξέσπασε, των όσων κατάστρεψε αλλά και του γεγονότος ότι Αστυνομία και Πυροσβεστική δεν μιλούν με ασφάλεια για εμπρησμό… μάλλον ο Χατζηπετρής έχει ψευδώνυμο και τον φωνάζουν «ηλεκτροπληξία».

Και προκειμένου να μην φανούν οι αδυναμίες μας, μάλλον θα την πληρώσει ο Χατζηπετρής.

ΔΚ

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΗ