22/02/2018 07:51

Πρωινό δελτίο καιρού

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται τοπικά βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το πρωί τοπικά βορειοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα δυτικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και σταδιακά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ δυνατό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κοντά στα παράλια. Σε υπήνεµες περιοχές του εσωτερικού δυνατό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή, περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται τοπικά βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Αργά το βράδυ δυνατό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, στα δυτικά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

ΚΥΠΕ

Tags: