20/02/2018 08:12

Συζητείται η αγωγή κατά του «Mr Jumbo» για το τραγικό δυστύχημα με την μοιραία Porsche

Ένα περίπου χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα με την μοιραία Porsche στην Εθνική Αθηνών Λαμίας συζητείται σήμερα, εκτός απροόπτου, στο Μονομελές Πρωτοδικείου η αγωγή της οικογένειας της Αποστολίας Πατμάνογλου και του ανήλικου γιου της Παύλου που βρήκαν ακαριαίο θάνατο κατά την σφοδρή σύγκρουση.

Ο Υπάτιος Πατµάνογλου, ο οποίος θρηνεί για το χαμό της συζύγου και του γιου του, στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, γιος του «Mr Jumbo», ο οποίος επίσης βρήκε τραγικό θάνατο όπως και ο νεαρός συνοδηγός, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας.

Η οικογένεια διεκδικεί αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ η οποία αφορά σε ψυχική οδύνη των συγγενών της Αποστολίας και του μικρού Παύλου, στις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και στα προσωπικά αντικείμενα που υπήρχαν μέσα στο όχημα.

Η Porsche το μοιραίο βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου του 2017 έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα όταν έπεσε, εκτός ελέγχου, πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατµάνογλου που ήταν σταθμευμένο σε παράδρομο της Εθνικής Οδού. Ο 41χρονος άνδρας είχε πάει στην τουαλέτα αφήνοντας μέσα στο αυτοκίνητο του τη γυναίκα και το γιο τους.

Η φονική Porsche έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο και κυριολεκτικά το διέλυσε ενώ στη συνέχεια και τα δυο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες. Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν το θάνατο μάνα και γιος αλλά και ο οδηγός της μοιραίας Porsche όπως και ο νεαρός συνοδηγός φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Πηγή: newsbeast.gr

Tags: