Λευκωσία: Διέρρηξε το σπίτι της και τον “πόσταρε” στο Facebook

Λευκωσία: Διέρρηξε το σπίτι της και τον “πόσταρε” στο Facebook

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας ευνοεί την ταχεία διάδοση της πληροφορίας. Πολίτες σε ρόλο ντέντεκτιβ, ζητάνε κινητοποίηση από όλους τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να εντοπίσουν χρυσοδάκτυλους.

Μετά το βίντεο με το τηλέφωνο που πήρε γυναίκα από κατάστημα  ρουχισμού, άλλη μία παθούσα ανάρτησε το πρόσωπο του δράστη διάρρηξης που έγινε στο σπίτι της, αναζητώντας την βοήθεια του κοινού.

Συγκεκριμένα 38χρονη από το Γέρι ανέβασε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας της, στην οποία παρουσιάζεται ο δράστης της διάρρηξης που έγινε χθες στο σπίτι της.

Ο άντρας θρυμμάτισε τα γυαλιά πλαϊνής πόρτας του σπιτιού και πέτυχε είσοδο μεταξύ των ωρών 11:00 πμ με 4:00 μμ, διάστημα κατά το οποίο απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες.

Έγινε καταγγελία στην αστυνομία, εντούτοις το θύμα της διάρρηξης κάλεσε όλους να συμβάλλουν στην έρευνα για εντοπισμό του, με την πιο κάτω παρότρυνση: «Αυτός ο κύριος αν αποκαλείται κυριος μπηκε στο σπιτι μου και με έκλεψε σήμερα….Σας παρακαλώ αν τον γνωρίζει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου η με την αστυνομία……»

Ο διαρρήκτης πήρε μαζί του δύο ταμπλέτες, ποσό πέραν των €2000και κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.