8ήμερη προσωποκράτηση στην 32χρονη Λετονή που φέρεται να εμπλέκεται στο φόνο Λεωνίδη- Εμπλέκεται και σε υπόθεση εκβιασμών με ροζ βίντεο

8ήμερη προσωποκράτηση στην 32χρονη Λετονή που φέρεται να εμπλέκεται στο φόνο Λεωνίδη- Εμπλέκεται και σε υπόθεση εκβιασμών με ροζ βίντεο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού προσήχθη σήμερα η 32χρονη Λετονή που συνελήφθη χθες το απόγευμα η οποία φέρεται να εμπλέκεται εκτός από την υπόθεση φόνου του Έρνεστ Λεωνίδη και σε υπόθεση εκβιασμού Ρώσου επιχειρηματία με ροζ βίντεο στη Λεμεσό. 

Σχετικά με την υπόθεση φόνου του Έρνεστ Λεωνίδη, η 32χρονη Λετονή φέρεται να προσπάθησε να εξαφανίσει το όχημα ενοικιάσεως από τη σκηνή του εγκλήματος με το οποίο μετέβησαν οι τρεις εκτελεστές το οποίο εντοπίστηκε λίγα μέτρα πιο κάτω από τη σκηνή κατόπιν εντολής των ήδη κρατούμενων για την υπόθεση αλλά και του συντρόφου της ο οποίος καταζητείται.

Το όχημα εντοπίστηκε από τους ανακριτές και παραλήφθηκε για εξετάσεις.

Υπόθεση 2: Το ροζ βίντεο και οι εκβιασμοί

Σε μια άλλη εξέλιξη η 32χρονη Λετονή φέρεται να εμπλέκεται και σε δεύτερη υπόθεση η οποία αφορά εκβιασμό Ρώσου επιχειρηματία με ροζ βίντεο.

Η υπόθεση αφορά εκβιασμό κατά Ρώσου επιχειρηματία ο οποίος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία αναφέροντας ότι προ λίγων ημερών άγνωστοι βιντεοσκόπησαν ερωτικές στιγμές που είχε με γυναίκα εν αγνοία του και στη συνέχεια τον εκβίασαν με σκοπό να το αποσπάσουν χρήματα ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα διέδιδαν το επίμαχο βίντεο. Η 32χρονη φέρεται να είναι το πρόσωπο το οποίο τους ενοικίασε το διαμέρισμα στο οποίο μετέβη ο επιχειρηματίας.