Σου αρέσει η σοκολάτα; Η Cadbury ψάχνει δοκιμαστές και πληρώνει καλά!

Σου αρέσει η σοκολάτα; Η Cadbury ψάχνει δοκιμαστές και πληρώνει καλά!

Αν είστε άνεργος και αγαπάτε τη σοκολάτα έχουμε την τέλεια πρόταση για εσάς, αφού η γνωστή εταιρεία παραγωγής σοκολάτας Cadbury αναζητά τέσσερις συνεργάτες τους οποίους θα πληρώνει για να δοκιμάζουν σοκολάτες και ροφήματα από σοκολάτα και κακάο.

Ο μισθός για τις θέσεις είναι 11 δολάρια την ώρα, πρόκειται για μερική απασχόληση, δηλαδή περίπου 7,5 ώρες την εβδομάδα και φυσικά προβλέπονται και ένσημα. Όπως αναφέρει η Sun, oι εργαζόμενοι θα καλούνται να εκτιμούν  αντικειμενικά τα νέα προϊόντα αλλά και να συνεργαστούν με μια ομάδα ώστε να διαμορφώσουν μια άποψη για το γευστικό κομμάτι.

Παράλληλα θα πρέπει να περιγράψουν με ακρίβεια τη γεύση των γλυκών χρησιμοποιώντας ένα ευρύ λεξιλόγιο και να κατανοήσουν τις δεοντολογικές απαιτήσεις της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα.

«Το πάθος για τη ζαχαροπλαστική» θεωρείται απαραίτητο προσόν όπως επίσης και η ειλικρίνεια και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ ωστόσο θα πρέπει να βιαστούν αφού η προθεσμία λήγει στις 16 του μήνα.

Πέρσι η Mondelez International αναζητούσε έναν δοκιμαστή και δέχθηκε για αυτή τη θέση περισσότερες από 1.500 αιτήσεις σε μία μόνο ημέρα και συνολικά 6.000 μεταξύ των οποίων και από την Αυστραλία ή τις ΗΠΑ.

Τυχερή τότε ήταν η Άντζελα Κάστλτον, αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά δοκιμασιών, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης σχεδόν ανεπαίσθητων διαφορών μεταξύ δύο κομματιών σοκολάτας.