Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού

Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και σταδιακά αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ για τα δυτικά και βόρεια υπάρχει και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, ενώ στα δυτικά και βόρεια πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα, μέχρι το απόγευμα όμως τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης:   Οι θερμοκρασία σήμερα και η πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα δυτικά θα είναι  ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Για την Πέμπτη το βράδυ και την Παρασκευή δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήμερο.