Σκόνη, συννεφιά και ένας μουντός καιρός – Πότε αλλάζει αυτό;

Σκόνη, συννεφιά και ένας μουντός καιρός – Πότε αλλάζει αυτό;

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις ενώ στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη που σταδιακά αναµένεται να υποχωρήσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε θα εµφανίζονται νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Διαβάστε επίσης:   SOS για τη σκόνη εκπέμπει και το Υπουργείο Υγείας

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών ή και καταιγίδας.