Μεσημεριανό δελτίο καιρού

Μεσημεριανό δελτίο καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, η οποία αναμένεται να υποχωρήσει από το βράδυ της Κυριακής.

Το απόγευμα, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι και αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 13 βαθμούς στα παράλια.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά σύντομα θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Την Τρίτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το πρωί και το μεσημέρι. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αργότερα κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

Κατηγορία ΚΑΙΡΟΣ