08/02/2018 10:21

Τραυματίες από αναγκαστική προσγείωση αερόστατου στην Αυστραλία

Αερόστατο έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω ξαφνικής μεταβολής του καιρού σε χωράφι κοντά στην νότια πόλη της Μελβούρνης τραυματίζοντας τουλάχιστον επτά τουρίστες που επέβαιναν σε αυτό, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters η Αστυνομία αναφέρει ότι οι επιβάτες, ορισμένοι από την Αυστραλία και άλλοι από άλλες χώρες, έπεσαν από το καλάθι την ώρα που ο πιλότος επιχειρούσε να προσγειωθεί μετά από απρόσμενη αλλαγή καιρού, χωρίς ωστόσο να δοθούν στη δημοσιότητα οι εθνικότητες των υπόλοιπων επιβατών.

Ο ιδιοκτήτης του αερόστατου “Go Wild Ballooning” παρέπεμψε τα ερωτήματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης στον Διευθύνων Σύμβουλο κοντινής επιχείρησης αερόστατων, Ντέιμιεν Κροκ.

«Ο πιλότος, ο οποίος κατέχει άδεια πτήσεων εδώ και 30 χρόνια, ένοιωσε μια απρόσμενη αλλαγή του ανέμου σε νοτιοδυτική κατεύθυνση και αναγκάστηκε να προσγειωθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες», ανέφερε ο κ. Κροκ, προσθέτοντας ότι έχει μιλήσει με τον πιλότο.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων της Βικτόρια ανέφερε ότι περιέθαλψε τους τουρίστες για τραυματισμούς στον αυχένα και την πλάτη, προτού να στείλει επτά εξ αυτών μεταξύ 20 και 70 χρονών στο νοσοκομείο.

ΜΜΕ μεταδίδουν εικόνες του αναποδογυρισμένου καλαθιού και των επιβατών να βρίσκονται πεσμένοι στο έδαφος, στο χωράφι όπου προσγειώθηκε το αερόστατο.

ΚΥΠΕ

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic