06/02/2018

Ισπανία: 11χρονη γέννησε το παιδί του 14χρονου αδερφού της

Ένα κορίτσι 11 χρονών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της ισπανικής πόλης Μούρθια με αφόρητους πόνους και οι γονείς της δήλωσαν πως πονούσε στο στομάχι.

Μόνο που το κοριτσάκι ήταν έγκυος και σύντομα θα γεννούσε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το συμβάν έφερε όπως ήταν φυσικό στο κατόπι της οικογένειας την τοπική αστυνομία, η οποία ανακάλυψε έκπληκτη πως πατέρας ήταν ο 14χρονος αδερφός της.

Το αγοράκι γεννήθηκε στο νοσοκομείο Virgen de la Arrixaca την περασμένη Παρασκευή, όπως μεταδίδει η «Daily Mail», και η αστυνομία ανακάλυψε πως πατέρας ήταν ο μεγαλύτερος αδερφός της 11χρονης.

Και καθώς όταν έμεινε έγκυος η μικρή, ο αδερφός της ήταν μόλις 13 ετών, δεν αντιμετωπίζει ποινικές κυρώσεις, καθώς είναι κάτω από το όριο της νομικής ευθύνης.

Τόσο η τραγικά νεαρή μητέρα όσο και το μωρό της είναι πάντως καλά στην υγεία τους. Οι γονείς της, αλλά και η ίδια, δήλωσαν πως δεν γνώριζαν τα περί εγκυμοσύνης και την πήγαν στο νοσοκομείο επειδή πονούσε πολύ στο στομάχι. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, θα γίνει εξέταση DNA για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του πατέρα.

Ο διευθυντής της τοπικής υγειονομικής υπηρεσίας, Manuel Villegas, χαρακτήρισε την υπόθεση ως «απόλυτα μοναδική»: «Πρέπει να περιμένουμε τώρα. Η έρευνα τρέχει ακόμα και όταν όλα διαλευκανθούν, τότε θα δούμε τι ακριβώς συνέβη και αν μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο».

Και κλείνοντας υπαινίχθηκε πως δεν υπάρχουν λόγοι να πιστέψουμε πως το σeξ μεταξύ των δύο ανήλικων αδερφών δεν ήταν συναινετικό…

Συγκλονιστικό είναι και το γεγονός πως πρόκειται για την δεύτερη γέννα μικρού κοριτσιού στο ίδιο νοσοκομείο τους τελευταίους τρεις μήνες, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο έγινε μητέρα εκεί μια 12χρονη.

Στην Ισπανία υπολογίζεται πως κάθε χρόνο γίνονται μητέρες περίπου 100 κορίτσια ηλικίας 14 ετών και κάτω!

Πηγή: e-radio.gr

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic