06/02/2018 09:52

Έκλεισε το τηλέφωνο on air στην Αντιγόνη Παπαδοπούλου ο Άθως Αντωνιάδης (Βίντεο)

Το Πειθαρχικό αποφάσισε την αποβολή των τέως προέδρου του ΔΗΚΟ, Μάριου Καρογιάν, της προέδρου της ΓΟΔΗΚ Αντιγόνης Παπαδοπούλου και των μελών του Εκτελεστικού: Γιάννου Λακκοτρύπη, Χρίστου Φλουρέντζου και Μιχάλη Γιακουμή. Η απόφαση και για τους πέντε ήταν ομόφωνη από τα μέλη του Πειθαρχικού.

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στον Άθω Αντωνιάδη και στην Αντιγόνη Παπαδοπούλου με αφορμή το χθεσινό Πειθαρχικό του ΔΗΚΟ και τις διαγραφές στελεχών.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην εκπομπή Πρωινά Νέα, ο Άθως Αντωνιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το Πειθαρχικό  Συμβούλιο  μελέτησε τα δεδομένα και αφού άκουσε τόσο τους δικηγόρους των στελεχών όσο και τους ίδιους όσοι προσήλθαν έλαβε την απόφαση.

Ακολούθως σε έντονο ύφος ο κ. Αντωνιάδης ανέφερε ότι οι γυναίκες της ΓΟΔΗΚ αποκαλούν την Αντιγόνη Παπαδοπούλου  ως δικτάτορα, κάτι που έφερε την αντίδραση της Αντιγόνης Παπαδοπούλου η οποία έκανε παρέμβαση στην εκπομπή.

Στο άκουσμα ότι θέλει η Αντιγόνη Παπαδοπούλου να απαντήσει ο κ. Αντωνιάδη ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να μπει σε διάλογο  λέγοντας «δεν θέλω να την ακούσω».

Στην Παρέμβαση της η Αντιγόνη Παπαδοπούλου ανέφερε ότι αυτό είναι το νέο ήθος του ΔΗΚΟ ενώ αναφέρθηκε στη ΓΟΔΗΚ τονίζοντας ότι  είναι  αμισθί  εκλεγμένη  Πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ.

[ot-video][/ot-video]

Tags: