05/02/2018 16:36

Χαμός στο Twitter με ανάρτηση της Έφης Ξάνθου – “Shame of you”

Μία ανάρτηση της Β’ Αντιπροέδρου του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Προέδρου Ιδιοκτητών Γης Ακάμα Σάββα Χατζημηνά, ο οποίος κατηγόρησε τους Οικολόγους ότι κρατούσαν ενέχυρο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις του. Η απάντηση της κυρίας Ξάνθου ήταν άμεση.

Προφανώς ο κύριος Χατζημηνά αναφερόταν στη συμμετοχή των Οικολόγων στην κυβέρνηση με την δικιά τους Ιωάννα Παναγιώτου στη θέση της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Το σχόλιο που προκάλεσε την αντίδραση του, ήταν η ανάρτηση της Έφης Ξάνθου με την οποία συνεχάρη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επανεκλογή του, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι το Κίνημα θα συνεχίσει να χειρίζεται νομοσχέδια και κυβερνητικές αποφάσεις υπό το πρίσμα της αειφορίας και βιωσιμότητας τους, εκφράζοντας την ελπίδα ο Νίκος Αναστασιάδης να επιδείξει μεγαλύτερη συναίνεση.

Κάτω από το τιτίβισμα της κυρίας Ξάνθου παρενέβη ο Πρόεδρος Ιδιοκτητών Γης Ακάμα, υποδεικνύοντας σε αυστηρό ύφος ότι αυτή την πενταετία οι Οικολόγοι θα μάθουν να σέβονται και να δέχονται το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, είτε τους αρέσει είτε όχι.

Ακολούθως η κυρία Ξάνθου ανταπάντησε ότι, όταν ο Πρόεδρος έχει συμβούλους όπως ο κύριος Χατζημηνά δεν χρειάζεται τους εχθρούς, προκαλώντας και πάλι την αντίδραση του Προέδρου Ιδιοκτητών Γης Ακάμα.

Tags:
Cheap Website Traffic