03/02/2018 15:55

Στην Αστυνομία αλλά και την Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατέφυγε το ΔΗΚΟ

Το Δημοκρατικό Κόμμα καταγγέλλει την αποστολή προεκλογικών γραπτών μηνυμάτων σε μέλη του. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα τα sms προτρέπουν να ψηφιστεί ο ένας ή ο άλλος υποψήφιος του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, επιχειρώντας, όπως υπογραμμίζει να παραπλανήσουν τους αποδέκτες αυτών των μηνυμάτων.

Το ΔΗΚΟ στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως έγινε ήδη καταγγελία στην Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και στην Αστυνομία. Στην ανακοίνωσή του σημειώνει επίσης:

Υπενθυμίζουμε την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος, ημερομηνίας 31ης Ιανουαρίου 2018:

Η απόφαση για τη στάση του Κόμματος είναι μια καθαρά πολιτική απόφαση.
Κυρίαρχο κριτήριο οφείλει να είναι ο σεβασμός στην επιλογή των 100.000 πολιτών που στήριξαν τις θέσεις και προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου.
Η συνέπεια σε αυτές τις θέσεις, είναι ζήτημα πολιτικής αξιοπιστίας και πεποίθησης για την ορθότητα τους.
Όπως διαπιστώνεται οι θέσεις του δύο υποψηφίων του δεύτερου γύρου, κυρίως σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, δεν προσεγγίζουν ούτε στο ελάχιστο τις θέσεις μας.
Ως εκ τούτου οποιαδήποτε συνεργασία προϋποθέτει υποχώρηση από τις θέσεις αυτές, γεγονός που θα συνιστούσε ασέβεια προς τους πολίτες που μας στήριξαν και θα ακύρωνε τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας.
Συνεπώς το Δημοκρατικό Κόμμα δεν μπορεί να υποστηρίξει τον κ. Σταύρο Μαλά, δεν μπορεί να υποστηρίξει τον κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Tags: