02/02/2018 17:06

Στ. Μαλάς μετά την παραλαβή εγγράφων: Ο απερχόμενος Πρόεδρος αποδεικνύεται ότι παραμένει φειδωλός με την αλήθεια

Με ανακοίνωσή του στον Τύπο ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς επιβεβαιώνει την λήψη φακέλου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Έχουμε παραλάβει τον φάκελο τον οποίο απέστειλε ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Ν. Αναστασιάδης σε σχέση με τα έγγραφα αναφορικά με τη θέση του για τις αρμοδιότητες του Προέδρου και Αντιπροέδρου, αναφέρει η ανακοίνωση.

«Το συγκεκριμένο έγγραφο επιβεβαιώνει αυτό που είχα πει στη διακαναλική συζήτηση. Ότι δηλαδή, ο κ. Αναστασιάδης επανέφερε το βέτο του Προέδρου και Αντιπροέδρου σε μια σειρά θεμάτων. Το ίδιο αποδεικνύεται και από άλλα δικά του έγγραφα που όλα μαζί και το καθένα χωριστά επιβεβαιώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας αυτά που είχα πει.

Σε περίπτωση που ο κ. Αναστασιάδης αποφασίσει να παραμείνει συνεπής με τη δημόσια δέσμευση του να δώσει στη δημοσιότητα το έγγραφο, τον παρακαλούμε να το δώσει αυτούσιο και όχι απλά την ανάλυση του Προεδρικού, η οποία βρίθει από ανακρίβειες.

Επιβεβαιώνονται, λοιπόν, οι ανησυχίες μου όπως τις εξέφρασα στη διακαναλική συζήτηση. Σημειώνω ότι το έγγραφο αποκάλυψε ήδη η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 και το αναδημοσιεύει σήμερα στο Philenews για όσους θέλουν να διαπιστώσουν του λόγου το αληθές.

Για μια ακόμα φορά ο απερχόμενος Πρόεδρος αποδεικνύεται ότι παραμένει φειδωλός με την αλήθεια».

Tags: