01/02/2018 11:18

Φορτιστής εξερράγη και έπιασαν φωτιά τα καθίσματα σε ρωσικό αεροπλάνο

Αρκετοί επιβάτες χρησιμοποίησαν τους ολισθητήρες έκτακτης ανάγκης για να εκκενώσουν το αεροσκάφος

Πανικός επικράτησε στην καμπίνα ενός αεροσκάφους της ρωσικής Aeroflot που εκτελούσε το δρομολόγιο Μόσχα-Βόλγκογκραντ, όταν ξαφνικά ένας φορτιστής κινητού εξερράγη με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά μερικά καθίσματα.

Το αεροσκάφος είχε μόλις προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Βόλγκογκραντ όταν συνέβη το περιστατικό. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, επιβάτες και μέλη του πληρώματος εμφανίζονται να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες που είχαν επεκταθεί σε μια σειρά καθισμάτων.

Αρκετοί από τους επιβάτες της οικονομικής θέσης κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και περίμεναν να αποβιβαστούν κανονικά από το αεροσκάφος, όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο.
Ωστόσο σε άλλα τμήματα του αεροσκάφους ο καπνός και οι φλόγες προκάλεσαν πανικό, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή ανάπτυξη των ολισθητήρων έκτακτης ανάγκης, τους οποίους χρησιμοποίησαν πολλοί επιβάτες.

Τελικά τη φωτιά φέρεται να έσβησε ένα μέλος του πληρώματος με τη βοήθεια ενός πυροσβεστήρα.

Όπως είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας σε τοπικά ΜΜΕ, η συσκευή του φορτιστή άρχισε ξαφνικά να βγάζει καπνούς και κατόπιν ακούστηκε ένας κρότος. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν φλόγες που σήμαναν συναγερμό στην καμπίνα.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Tags:
Cheap Website Traffic