31/01/2018 08:49

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον θετό γιο του

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 21χρονος Joshua Richards, γιος του αρχηγού αστυνομίας του Carrollton, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 3χρονου θετού του γιου Brentley Gore.

Ο Joshua Richards έκλαιγε απαντώντας στις ερωτήσεις του δικαστή μετά τη δολοφονία του θετού του γιου την Κυριακή. Ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε πως ο θάνατος του 3χρονου Brentley Gore είναι αποτέλεσμα τυχαίας πτώσης καθώς ο δράστης υποστήριξε πως του έπεσε από τα χέρια ενώ η γυναίκα του κοιμόταν.

Το παιδάκι είχε υποστεί πολλαπλές και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του σε νοσοκομείο της Ατλάντα. Εκεί υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη για να αφαιρεθεί τμήμα του διαλυμένου κρανίου του ώστε να αφαιρεθεί μέρος της πίεσης από το πρήξιμο του εγκεφάλου του.

Ο 3χρονος Brentley υπέκυψε στα τραύματά του την Κυριακή με τους γιατρούς να εκτιμούν πως τα τραύματα στο κεφάλι του προήλθαν από χτυπήματα με ζώνη!

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι που έγινε το τραγικό περιστατικό από την μητέρα του 3χρονου που πήρε τηλέφωνο σε κατάσταση πανικού. Σύμφωνα με την dailymail η γυναίκα βρίσκεται στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της καθώς κυοφορεί το παιδί του δράστη τον οποίο είχε παντρευτεί πριν από οκτώ μήνες!

Πηγή: newsbeast.gr

Tags: