Ο ΣΥΚΑΛΑ καλεί τα μέλη του να μην τηρήσουν αποχή στις εκλογές και να ψηφίσουν σύμφωνα με τα προσωπικά τους δεδομένα

Ο ΣΥΚΑΛΑ καλεί τα μέλη του να μην τηρήσουν αποχή στις εκλογές και να ψηφίσουν σύμφωνα με τα προσωπικά τους δεδομένα

Ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ) κάλεσε τα μέλη του να μην τηρήσουν αποχή στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές και να ψηφίσουν σύμφωνα με τα δικά τους προσωπικά δεδομένα και σύμφωνα με την αξιολόγηση που έκανε ο Σύνδεσμος στις προτάσεις των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ μετά τη Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΥΚΑΛΑ που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Άδωνης Παπακωνσταντίνου είπε ότι «ο ΣΥΚΑΛΑ δεν είναι πολιτικό κίνημα και δεν επιθυμεί να δώσει κατεύθυνση στα μέλη του προς συγκεκριμένη υποψηφιότητα».

Αναφέροντας ότι ο Σύνδεσμος έχει εμπλακεί «σε πολλές και μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις με τους υποψηφίους Προέδρους σε σχέση με το θέμα μας», ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές «κατέληξαν σε μια σειρά γραπτών προτάσεων τις οποίες έχουμε παρουσιάσει στα μέλη μας και έχουμε αξιολογήσει».

«Σαν αποτέλεσμα αυτής της αξιολόγησης και με βάση προτιμήσεις ή συνειδησιακές τοποθετήσεις τις οποίες μπορεί να έχει ο καθένας έχουμε ζητήσει από τα μέλη μας να μην τηρήσουν αποχή και να πάνε να ψηφίσουν σύμφωνα με την αξιολόγηση που κάναμε και σύμφωνα με τα δικά τους προσωπικά δεδομένα», υπογράμμισε.

«Δεν θεωρούμε ότι πρέπει να πούμε στα μέλη μας τι να κάνουν», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΣΥΚΑΛΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΓΣ των μελών δεν κλήθηκε να ταχθεί υπέρ κάποιου υποψηφίου.

ΚΥΠΕ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ