Περδίκης: Νούσιμη, λογική και πολυκομματική θα είναι η κυβέρνηση Παπαδόπουλου

Περδίκης: Νούσιμη, λογική και πολυκομματική θα είναι η κυβέρνηση Παπαδόπουλου

Νούσιμη και λογική θα είναι η διακυβέρνηση Νικόλα Παπαδόπουλου, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης. Στοχεύουμε στην παρουσίαση προγραμματικών θέσεων και σχεδίων διακυβέρνησης αυτής της χώρας και στη διαμόρφωση μιας πλατιάς κοινωνικής πολιτικής συμμαχίας, που να οδηγεί σε μια πολυκομματική κυβέρνηση, είπε κατά την επίσκεψή του σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου.

Ο κ. Περδίκης, που πραγματοποιεί περιοδεία στην Πάφο, πρόσθεσε πως σ’ αυτή τη συμμαχία, μπορούν να συμπεριλαμβάνονται και άλλα πολιτικά κόμματα που σήμερα δεν έχουν ενταχθεί σ’ αυτήν την ομάδα “για να έχουμε ένα πολυμορφικό κυβερνητικό σχήμα”.

Ένα σχήμα, ανέφερε, “που να εκφράζει τους πολίτες αυτής της χώρας από τα δεξιά ως τα αριστερά”, προσθέτοντας πως αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου ότι “μπορεί να εγγυηθεί μια κυβέρνηση που δεν θα είναι μονοκομματική και μονόχνοτη, μια κυβέρνηση στην οποία δεν θα υπάρχουν σύνδρομα αλαζονείας σαν αυτά που έχουμε παρακολουθήσει τελευταία”, με Υπουργούς, πρόσθεσε “που εξυβρίζουν ολόκληρες κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις και Υπουργούς οι οποίοι έρχονται σε έντονη σύγκρουση με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας και με  Υπουργούς, οι οποίοι συμπεριφέρονται περίπου ως σατράπες”.

Ο κ. Περδίκης διαβεβαίωσε πως αυτά δεν θα τα έχουμε σε μια διακυβέρνηση Νικόλα Παπαδόπουλου, η οποία θα είναι πιο νούσιμη και λογική γιατί θα αποτελείται από πολλές πολιτικές δυνάμεις και κόμματα και δεν θα έχει το πάθος της αλαζονείας και της μονοκυριαρχίας αλλά και δεν θα είναι μια μονοκομματική κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ανέφερε πως αυτό αποτελεί το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του Νικόλα Παπαδόπουλου το οποίο θα ενδυναμωθεί στο Β’  Γύρο με τη συμμετοχή και άλλων πολιτικών δυνάμεων σ’ αυτή την προσπάθεια.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου

Tη στήριξή του προς το πρόσωπο του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, επανέλαβε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, προσθέτοντας παρά ταύτα, ότι το Κίνημα ελέγχει καθημερινά τις δραστηριότητες της Δημαρχίας Πάφου .

Επιπρόσθετα, είπε πως στήριξε τον κ. Φαίδωνος και στην τελευταία σύγκρουση του με την Αστυνομία, ακόμη περισσότερο και από το κόμμα από το οποίο προέρχεται ο Δήμαρχος Πάφου. Ο κ. Περδίκης έγειρε το ζήτημα της στάσης της Αστυνομίας και του πολιτικού υπευθύνου της Αστυνομίας- Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης – απέναντι στον Δήμαρχο Πάφου σημειώνοντας πως δεν ήταν η πρέπουσα συμπεριφορά γιατί άφησε την Αστυνομία, να εκθέτει και να διασύρει έναν Δήμαρχο ο οποίος κατήγγειλε πραγματικά γεγονότα.

Ακολούθως εξέφρασε την έκπληξη του για το γεγονός ότι οποιοσδήποτε πολιτικός κάνει καταγγελίες, οι οποίες είναι εντελώς αστήριχτες και αβάσιμες και μιλά για ψιθύρους και για φαντάσματα, να θεωρείται ότι αυτός ο πολιτικός είναι έγκριτος και ένας Δήμαρχος, ο οποίος έχει παράξει και έχει αποδείξει ότι πολλές από τις καταγγελίες του είναι βάσιμες και έχουν φτάσει στα Δικαστήρια να αφήνεται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και να εκτίθεται από τον Εκπρόσωπο της Αστυνομίας, για να καταλήγει πως για το Κίνημα, “το θέμα, παραμένει ανοιχτό και έχει να κάνει με την πολιτική συμπεριφορά αυτής της κυβέρνησης”.

Πηγή: ΚΥΠΕ