Λευκωσία – Αστυνομικός πέθανε στη θέα συναδέλφων του. Λίγο πριν χόρευε και περνούσε καλά

Λευκωσία – Αστυνομικός πέθανε στη θέα συναδέλφων του. Λίγο πριν χόρευε και περνούσε καλά

Ένας μέλος της Αστυνομίας ηλικίας 43 χρόνων μεταφέρθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η στήλη, ο Αστυνομικός εργαζόταν στην Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών (ΚΥΠ).

Μέλη της Υπηρεσίας είχαν διοργανώσει πάρτι σε ταβέρνα στη Λευκωσία.

Ο άτυχος αστυνομικός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δυσφορία λίγο μετά που κατέβηκε από την πίστα όπου χόρεψε και ζήτησε κάτι δροσιστικό να πιει. Του προσφέρθηκε 7up.

Συνάδελφοι του τον παρότρυναν όπως μεταφερθεί στις πρώτες βοήθειες. Ενώ αρχικά ανάμενε να περάσει λίγη ώρα προκειμένου να αισθανθεί καλύτερα, τελικά ο ίδιος ζήτησε από συναδέλφους του να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 43χρονος περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητο συναδέλφου του, έκατσε στο κάθισμα και έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του ο οποίος φαίνεται να προήλθε – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – από ανακοπή καρδίας.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου αστυνομικού αναμένεται να καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πληροφορίες που φέρουν ασθενοφόρο να μετέβη στη σκηνή ή ότι ο άτυχος αστυνομικός εντοπίστηκε αναίσθητος στις τουαλέτες του μαγαζιού όπου διασκέδαζε, διαψεύδονται από αστυνομική πηγή της ιστοσελίδας μας.

Βαθιά θλίψη εκφράζει η Αστυνομία Κύπρου 

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε τα μεσάνυχτα ένα άξιο τέκνο της, τον Αρχιαστυφύλακα 2305, Γιώργο Παπανικολάου, τέως από το Τσέρι, ο οποίος υπηρετούσε σε Υπηρεσία του Αρχηγείου.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και δύο παιδιά είναι δεδομένη.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 13/1/2018 και ώρα 12:00 στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Τσέρι.