09/01/2018 09:25

To Limassol Del Mar πηγαίνει στο cloud … μέσω της CL8.com

Η κοινοπραξία των δύο κορυφαίων κατασκευαστών στην Κύπρο (των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός), θα προσφέρει ένα από τα πιο μεγάλα και σημαντικά αναπτυξιακά έργα στο νησί, το Limassol Del Mar. Το Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο, τοποθετημένο σε μια από τις πιο προνομιακές παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα απ’ όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, 5άστερες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το αξιόλογο και συναρπαστικό έργο, χρειάστηκε μια ευέλικτη και αξιόπιστη υποδομή πληροφορικής για να αντιμετωπιστούν τα αυστηρά και απαιτητικά χρονοδιαγράμματα μιας τέτοιας δέσμευσης. Η υποδομή πληροφορικής έπρεπε να είναι αποδοτική ως προς το κόστος αλλά και να παρέχει τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί, προκειμένου να αναπτυχθεί καθώς μεγαλώνει η επιχείρηση. Ο συνεργάτης που επέλεξαν για να φέρουν εις πέρας αυτή τη διαδικασία ήταν … η CL8.com.

H CL8.com ήταν σε θέση να προσφέρει μια εξαιρετικά κλιμακούμενη εικονική υποδομή, η οποία θα επέτρεπε στην κοινοπραξία να επεκταθεί όσο και όταν χρειαζόταν. Επιπλέον, η υπηρεσία Hosted Exchange της CL8.com εγγυάται γρήγορη και αποτελεσματική πρόσβαση στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ομάδα του έργου. Η προστασία Anti-Spam και Anti-Virus η οποία είναι ενσωματωμένη στην υπηρεσία ασφαλούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της CL8.com, εγγυάται την ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους 24/7. Τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και ιών που προσφέρει η CL8.com προστατεύουν εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα, εξαλείφοντας το 99% των ανεπιθύμητων μηνυμάτων να φτάσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενός χρήστη.

Ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, η Del Mar αποφάσισε να ενισχύσει την ασφάλεια των τελικών σημείων (endpoints) ώστε να μην υπονομεύεται από κυβερνοεπιθέσεις. Με την υπηρεσία endpoint protection της CL8.com, η οποία προσθέτει σημαντική προστασία σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιεί ένας χρήστης (ηλεκτρονικό υπολογιστή, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή) και server, αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ευκολία. Με την ευέλικτη διαχείριση των cloud υπηρεσιών και την  24ωρη παρακολούθηση και ειδοποίηση για παραβιάσεις της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, η Del Mar έχει έναν βολικό και αποδοτικό τρόπο να προστατεύσει το έργο αυτό.

To Limassol Del Mar θα επωφεληθεί από μια εξαιρετικά κλιμακούμενη υποδομή, η οποία παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο από μια ομάδα επαγγελματιών και φιλοξενείται στο ανεξάρτητο, πιστοποιημένο με Tier-3 Data Center της CL8.com.

Σχετικά με To Limassol Del Mar

To Limassol Del Mar είναι ένα έργο της κοινοπραξίας των αναγνωρισμένων ομίλων ανάπτυξης γης και ακινήτων, του ομίλου Λεπτός και του ομίλου Δ. Ζαβός.

Ο όμιλος εταιρειών Λεπτός έχει γίνει συνώνυμο με την υψηλή αρχιτεκτονική και ποιότητα στον σχεδιασμό και την κατασκευή αναπτυξιακών έργων στην Κύπρο και την Ελλάδα . Δύο από τις εταιρείες του ομίλου είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Πάφο, τη Λεμεσό, τη Λευκωσία, το Λονδίνο, τη Μόσχα, το Κίεβο, το Πεκίνο, το Αμμάν, την Αθήνα και το Ντουμπάι με συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Ο όμιλος Δ. Ζαβός είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1980. Ο ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας είναι ο κ. Δημητράκης Ζάβος και ο γιος του κ. Μιχάλης Δ. Ζαβός Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος. Η εταιρεία έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 130 σημαντικά και αποκλειστικά έργα ανάπτυξης. Τα κεντρικά γραφεία εδρεύουν στην Κύπρο με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Λίβανο και την Ιορδανία, καθώς και γραφεία αντιπροσώπων στην Αίγυπτο και τη Ρωσία.

Σχετικά με την CL8.com

Η CL8.com είναι το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο Tier-3 Data Centre στην Κύπρο.  Προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες όπως είναι το Cloud VPS,  το Colocation και οι Dedicated Servers, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών της και το πρότυπο ISO27001 για την διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών. Έχει επίσης πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS που είναι απαραίτητο για τη φύλαξη και διαχείριση δεδομένων για πιστωτικές κάρτες.

 

Tags: