Απογευματινό δελτίο καιρού

Απογευματινό δελτίο καιρού

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί  ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ και αργότερα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα δυτικά και τα βόρεια.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αργότερα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, από τα δυτικά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανόν να πέσει χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία: 19°C 8°C 60%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 19°C 9°C 63%
Λεμεσός: 20°C 9°C 62%
Αεροδρόμιο Πάφου: 19°C 11°C 71%
Παραλίμνι 18°C 10°C 64%
Πρόδρομος 15°C 7°C 19%
Πόλις Χρυσοχούς 20°C 12°C 66%

Κατηγορία ΚΑΙΡΟΣ